Forskellen mellem grøn te og sort te

1. Vandtemperaturen til brygning af te er anderledes
 
en grøn te af høj kvalitet, især den berømte grønne te med sarte knopper og blade, brygges generelt med kogende vand omkring 80°C.Hvis vandtemperaturen er for høj, er det let at ødelægge C-vitaminet i teen, og koffeinen er let at udfælde, hvilket får tesuppen til at gulne og smagen bitter.
 
b.Når du brygger forskellige duftende teer, sorte teer og grønne teer af lav og mellemkvalitet, bør du bruge kogende vand ved 90-100°C til at brygge.
 
2. Farven på tesuppen er anderledes
 
a Sort te: Farven på tesuppen af ​​sort te er lysebrun eller mørkebrun.
 
b Grøn te: Farven på tesuppen på grøn te er klar grøn eller mørkegrøn.
 
3. Forskellige former
 
a Sort te er rødbladsrød suppe, som er den kvalitetsegenskab, der dannes ved gæring.Den tørre te er mørk i farven, blød og sød i smagen, og suppen er knaldrød og lys.Der er "Gongfu Black Tea", "Broken Black Tea" og "Souchong Black Tea" typer.
 
b Grøn te er den mest produktive type te i mit land og hører tilugæret tekategori.Grøn te har kvalitetsegenskaberne som en klar suppe med grønne blade.Den nye te med god mørhed er grøn i farven, knopperne afsløres, og suppefarven er lys.
 
4 Effekten er også anderledes
 
a Sort te: Sort te er enfuldt fermenteret te, sød og varm, rig på protein og har funktionerne til at generere varme og opvarme maven, hjælpe fordøjelsen og fjerne fedtet.
 
b Grøn te: Grøn te bevarer de naturlige stoffer fra friske blade, og er rig på naturlige stoffer som tepolyfenoler, koffein, vitaminer og klorofyl.


Indlægstid: 08-04-2022