Hvorfor er den færdige grønne tesuppe uklar?

1. Te er forurenet i produktionen af ​​te
Forarbejdningsmiljøet er ikke rent.Teblade forurenes let af støv, diverse stængler, jord, metal og andet affald under plukning og forarbejdning.Derudover er der forurening fra emballagematerialer.Under plukke- og stegningsprocessen er arbejdere også tilbøjelige til at blive forurenet.Stofferne bringes ind i tebladene, hvilket resulterer i uklarhed i tesuppen.

2. Forkert behandlingsteknologi
① Efter at de friske teblade er plukket, lægges de ikke ud rettidigt eller rimeligt.Den lange og overdrevne stablingstid fører direkte til tab af friskhed af tegrønt.
②I processen med at forgrønne te, hvis stegningen er utilstrækkelig, er den grønne temperatur lav, og den grønne te er ikke gennemsigtig, hvilket let vil føre til for højt vandindhold og uklarhed i tesuppen;Vores firma leverergrøn te fikseringsmaskinermed forskellige funktioner til kunder med forskellige behov.I processen med fiksering af grøn te kan tebladene fuldt ud gennemgå enzymatisk reaktion for at opnå den maksimale fikserende effekt.I processen med grøn te fiksering er det meget vigtigt at mestre den passende grøn te fikseringstid og temperatur.
③I ælteprocessen, hvis te-æltemetoden er for tung, vil tecellebrudhastigheden være for høj, og nogle af de små stoffer, der er uopløselige i vand, vil også få tesuppen til at virke grumset.
 
3. Forkert brygning
Forkert brygning kan også få tesuppen til at blive uklar.
Alles brygningsmetode ser ud til at være den samme, men faktisk er den en lille smule forkert, og den er tusinde kilometer væk.
Ved brygning af grøn te er hovedårsagerne til uklarheden af ​​tesuppen som følger:
Koncentrationen er for høj.Artiklen "Research on the Precipitation Mechanism of Tea Soup" nævnte, at koncentrationen af ​​tesuppe er for høj, og det er let at danne "tea cheese"-udfældning, hvilket vil føre til uklarhed i tesuppen.
Hvis vandet hældes for hårdt eller for hurtigt, og tebladene brygges direkte, er det nemt at få suppen til at blive uklar.
Læg i blød i lang tid.Når du brygger grøn te, så prøv at drikke den med det samme.Hvis tebladene efterlades i vand i længere tid, vil tepolyfenolerne let blive oxideret og misfarvet efter at være opløst i varmt vand og kontakt med luften, hvilket også vil føre til at suppens farve forværres, hvilket reducerer klarheden og mørkere.


Indlægstid: 26-2-2022